TL;DR: Харесвате ли Apple, но не обичайната цена за iPad? Можете

...
TL;DR: Харесвате ли Apple, но не обичайната цена за iPad? Можете
Коментари Харесай

Този обновен iPad Air ви дава иновация на Apple за по-малко, сега само $160

TL;DR:  Харесвате ли Apple, само че не нормалната цена за iPad? Можете да спечелите налична алтернатива с този обичан iPad Air, в този момент единствено $155,99 (общ. $499).

Таблетите могат да ни служат по толкоз доста способи и по-голямата част от тях не изискват силата на новите модели. Ако в миналото сте желали iPad на Apple, в този момент е вашият късмет да спечелите един за по-малко, без да жертвате мощ, място за предпазване или дизайн!

За стеснен интервал от време този освежен iPad Air се продава единствено за $155,99 (общ. $499). Как е толкоз налично, питате вие? Радваме се, че го повдигнахте! Този iPad Air е освежен с рейтинг „ B “, което значи, че може да има леки маркировки или ожулвания по външната страна. Няколко следи от изхабяване обаче са дребна цена за иновация на Apple и елементарно могат да бъдат покрити с включения калъф!

Да преминем към спецификациите. Този iPad Air може да се похвали с 9,7-инчов Retina екран с резолюция 2048×1536, което значи, че графиките, изображени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР